САЙТЪТ СЕ РАЗРАБОТВА !!! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ !!!

Категории

Производители

 

   

    

    

      

   

   

   

 

 

 

 

 

Реклама

 
 
BGtop

KABA - Австрия

KABA - Австрия

http://www.kaba.com/

12 продуктa открити от KABA - Австрия

Табличен вид

Продукти

Секретен патрон GEGE АP2000.С палец по ДИН.Никел.С 3 ключа.Различни размери.

Секретен патрон GEGE АP2000.С палец по ДИН.Никел.По ДИН.С 3 ключа.
Цена: 34.60лв.
Вижте детайли

Автамат за врата KABA DC.C702.Сив.

Автамат за врата KABA DC.C702.Сив.Подходящ за врати до 60 кг.и ширина на крилото до 950мм.Силата на затваряне на автомата DC.C702 е фиксирана, не са необходими допълнителни настройки. Затварящата и притварящата сила се регулират без разглобяване. Може да се използва на леви и десни врати без допълнителна преработка. Устойчив е на пожар по СЕ. Отговаря на изискванията по EN1154 и EN1634. Възможност за добавяне на застопоряващо рамо и паралелно затваряне. Икономичен и надежден базов модел. Снабден е с иглен лагер за най-добро опериране и ефктивност.
Цена: 56.00лв.
Брой:

Автамат за врата KABA DC.C680.Сив.

Автамат за врата KABA DC.C680.НО.Сив.Мах ширина на крилото 850/950/1100мм. Мах. тегло 40/60/80кг. Автоматът има три различни сили на затваряне (EN2 – EN4). Подходящ е за външни и вътрешни врати. Регулиране на затварящата и притварящата сила без разглобяване. Може да се използва на леви и десни врати без допълнителна преработка. Устойчив е на пожар по СЕ. Отговаря на изискванията по EN1154 и EN1634. Дълъг живот на продукта от игления лагер и нагнетателния клапан срещу голямо натоварване.
Цена: 75.60лв.
Брой:

Секретен патрон GEGE AP3000 Никел.С 4 ключа.С палец по ДИН.Различни размери.

Секретен патрон GEGE AP3000 Никел.С 4 ключа.По ДИН.
Цена: 96.00лв.
Вижте детайли

Автамат за врата KABA DC.C680.HO.Сив.С фиксиращо рамо.

Автамат за врата KABA DC.C680.НО.Сив.Мах ширина на крилото 850/950/1100мм. Мах. тегло 40/60/80кг. Автоматът има три различни сили на затваряне (EN2 – EN4). Подходящ е за външни и вътрешни врати. Регулиране на затварящата и притварящата сила без разглобяване. Може да се използва на леви и десни врати без допълнителна преработка. Устойчив е на пожар по СЕ. Отговаря на изискванията по EN1154 и EN1634. Дълъг живот на продукта от игления лагер и нагнетателния клапан срещу голямо натоварване. Оборудван със застопоряващо рамо.
Цена: 98.50лв.
Брой:

Автамат за врата KABA DC.7303.Сив.

Автамат за врата KABA DC.7303.Сив.Мах. ширина на крилото 850/950/1100мм. Мах тегло 40/60/80кг.Подходящ за по -интензивно отваряне и затваряне на вратата. Автоматът има три различни сили на затваряне (EN2 – EN4). Регулиране на затварящата и притварящата сила без разглобяване. Може да се използва на леви и десни врати без допълнителна преработка. Дълъг живот на продукта от игления лагер и нагнетателния клапан срещу голямо натоварване. Добре оформен и компактен дизайн. Устойчив е на пожар по СЕ. Отговаря на изискванията по EN1154 и EN1634.
Цена: 123.10лв.
Брой:

Секретен патрон" GEGE P EXTRA"Усилен с ламела.Никел.С палец по ДИН.С 4 ключа.Различни размери.

Секретен патрон "GEGE P EXTRA"С ламела.Никел.С 4 ключа.С палец по ДИН.Двустранен патрон GEGE System P EXTRA.Усилен с ламела. Шест кодови щифта.Нова профилна система на ключа с висока технологична защита срещу копиране на профила. Патентна защита до 2020г.Допълнителни странични скрити секюрити елементи.Специален патентован защитен щифт,който блокира патрона при вкарване на неоторизиран ключ.Защита срещу издърпване и разпробиване. Контролирано изработване на копия срещу представена карта за сигурност.
Цена: 128.10лв.
Вижте детайли

Секретен патрон "GEGE P EXTRA" Никел.С палец по ДИН.С 4 ключа.Различни размери.

Секретен патрон "GEGE PEXTRA" Никел.С палец по ДИН. Двустранен патрон GEGE System P EXTRA Шест кодови щифта.Нова профилна система на ключа с висока технологична защита срещу копиране на профила. Патентна защита до 2020г.Допълнителни странични скрити секюрити елементи.Специален патентован защитен щифт,който блокира патрона при вкарване на неоторизиран ключ.Защита срещу издърпване и разпробиване. Контролирано изработване на копия срещу представена карта за сигурност.
Цена: 128.10лв.
Вижте детайли

Секретен патрон "KABA EXPERT".Стандартен.Никел.С палец по ДИН.С различен брой ключове.Различни размери.

Секретен патрон "KABA EXPERT"Стандартен.Никел.Спалец по ДИН. Патрон KABA System EXPERT.Стандартен. 20 шифрови щифта,разположени радиално.Без оскъпяване за Мастер кий системите.Стоманени щифтове срещу изтегляне.Възможност за реализиране на elolegic system чрез добавяне на микроелектроника в патрона и ключа.Специална форма на края на ключа предпазва не оторизирани ключове да бъдат поставяни в патрона.Пълна модулност- възможност за залагане на харектиристики по избор.Изработване на резервен ключ само във фабриките на KABA System.
Цена: 178.40лв.
Вижте детайли

Секретен патрон "KABA EXPERT"Усилен с ламела.Никел.С палец по ДИН.С различен брой ключове.Различни размери.

Секретен патрон "KABA EXPERT".Усилен с ламела.Никел.С палец по ДИН.Патрон KABA System EXPERT.Със стоманена ламела срещу чупене. 20 шифрови щифта,разположени радиално.Без оскъпяване за Мастер кий системите.Стоманени щифтове срещу изтегляне.Възможност за реализиране на elolegic system чрез добавяне на микроелектроника в патрона и ключа.Специална форма на края на ключа предпазва не оторизирани ключове да бъдат поставяни в патрона.Пълна модулност- възможност за залагане на характеристики по избор.Изработване на резервен ключ само във фабриките на KABA System.
Цена: 216.60лв.
Вижте детайли
Предишна1 2Следваща Страница 1 от 2